Camping

Reserveringen voor 2024 kan via online boekingssysteem

Op onze kleinschalige boerencamping zijn 18 plekken op een open terrein zodat er genoten kan worden van het vrije uitzicht op de polder en duinen. Wij bieden plek van voor een caravan, camper of tent. Er worden 15 plekken gebruikt, voor overzicht van de plekken, zie ook plattegrond. Honden zijn welkom.

Reguliere plek voor camper, caravan of tent – plek 4, 5, 8, 9, 10, 11, 14 en 15

Plek met minder diepte maar weids uitzicht (geschikt voor voor camper < 6m of tent) - plek 16, 17 en 18   

Extra grote plek (geschikt voor caravan en campers > 8m of > 3500 kg) - plek 1, 2 en 3

Ruimere comfortplek met weids uitzicht (voor caravan, camper of tent) - plekken 6, 7, 12 en 13

Plek 20 en 21 is alleen voor wandelaars en fietsers met een klein tentje voor verblijf van slechts 1 nacht, hier staat ook een picknicktafel.

De reguliere plekken zijn ongeveer 10 bij 10 m en hebben elk een eigen stroompunt (10 A). O Op het campingveld zijn een aantal tappunten voor koud water. Er mag 1 auto bij de plek staan maar deze mag ook verderop geparkeerd worden op het eigen parkeerterrein. Honden zijn welkom maar dienen wel altijd aangelijnd te zijn op het terrein.

Aankomst is vanaf 13.00 uur (tot uiterlijk 22.00 uur bij vooraf reserveren), vertrektijd voor 11.00 uur.

Sinds 2018 hebben we een geheel nieuw sanitair (mede mogelijk gemaakt door een subsidie van de provincie Noord-Holland). Zo zijn er ruime cabines voor de toiletten en douches en is er vloerverwarming. Uiteraard is er toiletpapier beschikbaar, net als handzeep en papieren handdoekjes.

De wc en douche (betaald; € 0,50 per 4,5 minuten) zijn aanwezig in de sanitairruimte. Bij de loods is een plek voor de afwas met een tappunt voor heet water. Ook is er een wasmachine en droger aanwezig. Verderop is er een aparte stortbak voor het chemisch toilet en vuilwater. Er is beperkt wifi.

Op de boerderij worden geen activiteiten georganiseerd voor de gasten. Indirect kunt u wel gewoon meegenieten van het buitenleven op de boerderij wanneer de paarden in de naastgelegen paardenbak lopen of schapen met lammeren worden verzorgd. De buren hebben geiten en kippen die soms ook vroeg al van zich laten horen. Om het land te bewerken komt de oude tractor ook regelmatig uit de loods. Speelvoorzieningen voor kinderen zijn er niet. Naast de camping ligt een kleine speeltuin, die is vrij toegankelijk.

De boerderij met het campingveld ligt in de bebouwing van Camperduin. Naast het rekening houden met elkaar op het campingveld, is het ook fijn dat er rekening wordt gehouden met onze buren. Daarom vragen wij bijvoorbeeld onze gasten om na 22.00 uur fluisterstil te zijn. 

Voor de paardenliefhebbers die op vakantie willen met hun paard of pony hebben wij ook mogelijkheden. We hebben boxen voor stalling en het weiland is direct tegenover het campingveld! Wij zijn geen manage dus wij organiseren geen activiteiten met paarden voor derden.

Wij zijn in 2024 open van 8 mei tot 29 september.